Kære allesammen,
Jeg er så stolt over at være en del af årets program hos Copenhagen Cooking & Food Festival i kategorien “hjemme hos”. Hjemme Hos er et af de koncepter, som Copenhagen Cooking er rigtig stolte over at præsentere på deres festival. Her kan du sætte dig til bords og nyde en middag hjemme hos nogle af de bedste kokke og mest interessante mediepersonligheder. Som gæst får man ikke kun et spændende måltid, men også en dybere forståelse for de personer, man er inviteret hjem til. En langt mere personlig madoplevelse.
Jeg har slået mig sammen med dygtige Cecilie Svensson, som er kogebogsforfatter og madskribent – vi inviterer til en fermenteret festmiddag. Du kender måske til sauerkraut, kimchi og kombucha – og udover at vi skal smage disse lækre sager, så dykker vi også længere ned i fermenteringens univers og præsenterer dig for andre typer af fermenterede herligheder.
Menuen vil bestå af fem serveringer med tilhørende udvalgte drikkevarer, hvor fokus er de fermenterede elementer i kombination med årstidens overflod af grøntsager, frugt og bær, hentet direkte fra den omliggende danske muld. Nøgleordene er farverig, naturlig og enkel mad, med fokus på tekstur, friskhed og naturligvis smag.
Så lad os mødes og snakke, smage og blive klogere på fermenteringens forunderlige og fantastiske univers – og forhåbentlig tage nogle nye gode idéer med hjem til eget køkkenbord. Du kan finde mere information lige her og naturligvis også købe en billet. Jeg håber vi ses :-)
Kh Ditte