Denne weekend er gået med gæster, sol, sommer, mad og drinks på terrassen + et hurtigt smut til Torvehallerne for at deltage i årets KIMCHI-FESTIVAL. Det er sjældent, at jeg griller uden at denne melonsalat er på bordet som tilbehør, for jeg elsker nemlig kombinationen af sød melon, rødløg og feta, og salaten passer til stort set alt.
{ MELONSALAT }
tilbehør til 4 personer
1 cantalupmelon
1 moden avocado
1 rødløg, fintsnittede
75-100 g feta
Dressing:
2 spsk god olivenolie
2 spsk karse
saft fra 1 lime
sort peber
Skær melon- og avocadokødet i små tern eller brug et kuglejern. Bland det med fintsnittet løg og smuldre feta henover. Rør ingredienser til dressingen, smag den til, og hæld den over salaten.
2 kommentarer
Det lyder som en rigtig hyggelig weekend!
Din lækre sommersalat med melon har jeg lavet rigtig mange gange – SÅ lækker, nem, farverig og den smager fantastisk :-)
Ja, den er bare så god og lækker :-)