Endelig blev det weekend uden planer, så derfor stod lørdagen i bloggens tegn. Der skulle leges med mit nye objektiv og kamerastativ og også læres lidt om photoshop af min meget kreative og dygtige mand, som arbejder hårdt på at give min blog et nyt look. Efter hans store indsats, skulle han belønnes med chokoladescones, en ny slags kage, som han har forelsket sig i i New York. Mine blev vurderet til bedre – yeah!
Scones er lækre med chokolade, men jeg bager ofte grove scones, som tilbehør til suppe eller gryderetter. Opskriften kan ses her!
Bland mel, farin, bagepulver, vanillesukker og salt sammen i en skål. Kom små tern af smør ned i skålen og bland det godt sammen til dejen er helt smuldret.
Hak chokoladen eller brug chokoladeknapper og kom dem ned i dejen.
Hæld mælken ved og ælt dejen til den er glat og ensartet.
Form 8 boller og tryk dem flade. Pensl med mælk og drys evt. med perlesukker.
Bages ca. 15-20 minutter ved 225 grader.
Skift chokolade og farin ud med f.eks. hvidløg, krydderurter, ost eller nødder og en grovere type mel og brug dem til aftensmaden. Scones er klart bedst samme dag som de er bagt, men de kan sagtens lunes eller ristet de følgende dage.
Husk at servere masser af te til dine scones…
4 kommentarer
Hej Ditte
Tillykke med det nye look, det ser hammer godt ud..
og din kære mand fortjener de lækreste scones af alle :))
Kh. Birgit
Mange tak. Jeg er også meget tilfreds med hans arbejde, så han skal helt sikkert belønnes :-)
Hej Ditte.
Også et STORT tillykke fra mig med dit nye look – det er super flot :O)
Også en hilsen til din kære mand.
Kh Inger
Mange tak for din hilsen Inger!