Der er en god grund til at The Salt Lick er omtalt i bl.a. New York Times, nemlig deres fantastiske kød i skønne texanske omgivelser.
The Salt Lick ligger i Driftwood, cirka 30 km. udenfor Austin, midt i absolut ingenting. Vi kørte afsted for at spise frokost og det var helt klart køreturen værd. Pludselig ud af ingenting dukker en kæmpe ranch op, som er forvandlet til en barbeque restaurant, hvor lokale strømmer til, for at spise deres berømte og meget vel-tilberedte kød.
Vi ankom til The Salt Lick en brændende varm dag og heldigvis var stedet endnu ikke proppet, så vi hurtigt kunne få vores iskolde iste efterfulgt af to store tallerkener med henholdsvis kalkunsandwich akkompagneret af tre slags tilbehør og en smuk symfoni af kød. Meget lækkert, meget mættende og meget autentisk.
Hvis man nogensinde kommer på disse kanter, skylder man sig selv at slå et smut forbi The Salt Lick. Betjeningen var, som resten af Texas, yderst imødekommende og jeg fik endda lov til at komme bag grill-alteret, hvor det magiske kød bliver til.
Her er min dokumentation af dagen – enjoy.