Jeg har længe ledt efter de smukke bolsjestribede rødbeder, men de har været umulige at opdrive i en frisk og ordentlig kvalitet. Efter alt håb var ude, fik jeg i mandags kringlet mig til dem via mit arbejde, altså dagen før Valentinsdag, hvilket gav en oplagt mulighed for at lave en yndig rød salat til at komplementere pizzaen.
Jeg har et svagt punkt for rødbede og ingefær sammen, så jeg fik sneget en ingefærdressing ind i salaten uden at nogen opdagede det! Jeg skar tynde skiver rå rødbede og tynde skiver blodappelsin, som jeg lagde i lag. Derefter hakkede jeg en smule mynte og kom henover sammen med en dressing af revet ingefær, olie, eddike, salt og peber. Inden servering røg der et par håndfulde cashewnødder på toppen. Sprød, syrlig og romantisk tilbehør til pizzaen.
16 kommentarer
Åhhh hvor er det PÆNT!
Og så indgår alle mine yndlingsingredienser. Mmh!
Hvor får du fat i så flotte blodappelsiner? Jeg har ledt forgæves både hos grønthandlere og supermarkeder?
Må vidst også på udkig efter de fiiine rødbeder, dem er jeg kun stødt på én enkelt gang før.
@Louise; Jeg har købt mine blodappelsiner i Kvickly, men har også set dem i Irma, så du må ud og lede igen ;-)
Hvor er det smukt-og det lyder superlækkert, tak for opskriften.
@Vibeke; Den blev faktisk rigtig god og oven i købet også meget pæn at se på :-)Så den kan du rolig prøve.
Den ser lækker ud! Må prøves. Kan ikke huske om du har skrevet, hvor du bor…men jeg køber de bolsjestribede rødbeder hos Din Baghave i Tullinsgade eller i grøntsagshandlerne i Torvehallerne. Begge steder friske og lækre – de skal bare ikke føles bløde.
@Karen; Tak for tippet! Jeg bor i Kbh og har været i Torvehallerne, men da jeg var derinde, var rødbederne meget bløde og gamle! Men vil da klart prøve Din Baghave ;-)
Årh det ser godt ud :-)
Du tager virkelig nogle flotte billeder!!!
Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt.
Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her :-)
http://rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/
Jeg følger din fine blog på bloglovin. Den er god til inspiration, også selvom det bare er til, hvad man vil spise ude!
Hej Vinni, tusind tak for din kommentar. Dejligt du følger min blog på trods af den lange afstand ;-) Jeg er vild med asiatisk mad, så jeg vil klart tjekke din side ud!
Wow, hvor lækkert – og smukt også!
Mange tak!
Hej Ditte
Jeg komplimentere din skønne blog med et smil og en glad mave!
Må jeg foreslå dig at kaste dig ud i franske macaroons? Vil meget gerne se din version!
@Jiayi; tak for din kommentar. Jeg har længe gerne ville lave macarons og har endda købt en bog om de små skønne kager.. Men har lidt præstationsangst:-) Måske jeg bare skal hoppe ud i det!
Øvelse gør mester!
@Jiayi; du har ret… :-)
Uhm, uhm, uhm, uhm, uhm! Det lyder himmelsk og ser også sådan ud.
@Marie; Jep, den var nu ret lækker ;-)