Egentlig skulle aftenens menu bestå af perlebyg-risotto med rosenkål, men Netto kunne ikke levere varerne, så det blev til almindelig risotto med bagt græskar, rosmarin, pinjekerner og et stykke svin som sidevogn. Det blev en ganske velsmagende ret og til at komplementere retten kom der mørk øl på bordet brygget af min venindes mand, hvilket han gør meget vellykket.
Jeg er vild med bagte grøntsager i risotto, især græskar og knoldselleri, som bliver meget sødelig ved bagning. For at risottoen virker knap så tung kommer jeg revet øko citronskal i, så der er styr på balancen. Risotto er jo en genial ret, for man kan komme ALT i, ja næsten alt og så passer det til det meste kød og fisk. That´s my kind of food…
Udover det gode måltid er jeg meget begejstret over, at jeg langt om længe har fået mit makroobjektiv til mit kamera og det betyder, at en hel ny verden åbner sig. Derfor undskylder jeg de mange billeder, men det kan være svært at styre sig. Så selvom risotto og koteletter i mørke ikke er de bedste modeller, kom der nogle udemærkede billeder ud af dagens mad-seance.
2 kommentarer
Hej Ditte
Tillykke med dit nye makroobjektiv til kameraet, det fortjener både du og alt din lækre mad :O)
Rigtig god fornøjelse med de vidunderlige billeder fremover..
Kh. Birgit
Mange tak Birgit. Jeg er også meget glad for det. Der skal nok snart komme flere billeder :-)