Der er vist ingen tvivl om, at jeg er vild med lakrids! Men nu er jeg også blevet vild med disse konfektkugler med lakridspulver. Da jeg sad og nørklede med dette blogindlæg, slog det mig, at mine indlæg overvejende er søde sager. Det er faktisk lidt pudsigt, da jeg klart mest er til det salte køkken, dog elsker jeg at lave kager og desserter og min mand elsker at spise det. Så det er en meget god deal vi har.
Her kommer min opskrift på lakridskonfekt, som f.eks. kan bruges på jule-konfekt-bordet til at supplere den klassiske konfekt. Næste gang vil jeg prøve at ælte lakridspulver ind i marcipanen, så der både er lakrids indeni og udenpå.
8 kommentarer
Bare en idé: Man ku jo også ælte marcipanen med Sambuca eller den flydende lakrids-sirup fra Johan Bülow! Vil helt sikkert prøve din lakridskonfekt så snart som muligt!
Igen….tak for din FLOTTE blog!
Jeg skal vist have fat i lakridssirup snarest :-) Det lyder nemlig som en meget god idé!
Lyder besnærende…
Det er altså SÅ fin en blog du har – bliver så inspireret og lækkersulten! Skønne billeder og lækker grafik.
@Nada; Mange tak for din kommentar – dejligt du kan lide min blog :-)
Hej …
De ser så fristende ud :)
Hvilken form for lakridspulver bruger du?
V.h
Sofie
Jeg bruger rå-lakrids pulver fra Johan Bülow, men andre slags kan også bruges :-)
Er lige faldet over din side og er VILDT begejstret! Jeg lavede præcis de samme til jul – hold op, hvor er de gode. Jeg eksperimenterede også med at tilsætte lakridspulveret (JB) i den smeltede chokolade. Her skulle man bruge noget mere pulver, men lakridsen blev også noget mere intens. Har du set lakridsfestivalen? http://madbillet.dk/show/event/lakridsfestival-smagen-af-lakrids
@Cille; Tak for din kommentar og tak for tippet. Det lyder lækkert med en mere intens lakridssmag. Jeg har tjekket lakridsfestivalen ud og det lyder vildt spændende.