Juhuuuuuuu, endelig er solen og varmen kommet til Danmark – udover at vejret betyder utrolig meget for mit humør, så betyder det også en hel del i forhold til min madlavning. Denne sommer har jeg planer om stort set at flytte ud på min terrasse og lave mest muligt derude. Jeg har endnu engang teamet op med Kosan Gas og udviklet nogle meget nemme opskrifter til grillen. For mig er det på en eller anden måde nemmere at grille end at stå i køkkenet og have gang i forskelllige gryder, pander og ovnen – jeg er i hvert fald blevet utrolig glad for min gasgrill og jeg opdager hele tiden nye måder at bruge den på. Kosan Gas har samlet en masse lækre grillopskrifter, som du kan tjekke ud lige her på deres website, hvis du ligesom mig har planer om at grille de næste mange måneder.
{ Grillede naan-pizzaer med figner, blåskimmelost & parmaskinke }
4 personer
8 små eller 4 store naan-brød
150 g blød blåskimmelost
6 friske figner
200 g parmaskinke
4 stilke frisk rosmarin
olivenolie
havsalt og sort peber
Læg naan-brødene på en varm grill og grill dem i ca. 1-2 minutter på hver side. Tag dem af igen. Fordel ost, skiver af figner, parmaskinke og hakket rosmarin på brødene og læg dem tilbage på grill og grill dem i ca. 3-4 minutter indtil osten smelter en smule.
Inden servering kommes en smule god olivenolie over brødene, herefter salt og peber. Server med en grøn, frisk salat.
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.
1 kommentar
[…] Grillede naan-pizzaer med figner og parmaskinke fra The Food […]