Jeg er blevet stillet en udfordring, nemlig at kreere en festbombe af en kage til magasinet Isabellas. Jeg konkurrerer med tre dygtige madbloggere om at lave den bedste festkage/dessert. Jeg vil naturligvis gerne vinde konkurrencen, og har rigtig meget brug for din stemme, så jeg håber du har lyst til at hjælpe mig. Alt hvad du skal gøre er at stemme på min kage, og det kan du gøre lige her – TUSIND TAK for hjælpen.
Min dessert er en pink regnbuekage med mørk chokolade- og kirsebærcreme. Opskriften kan du finde lige her.
12 kommentarer
Wow en flot kage!!! Men et spørgsmål…blir den ikke tør? Det ser ud til at være meget bund og lidt ganache…??
Men tilgengæld rigtig meget frosting. Så, nej, den er ikke tør :-)
Den er jo nærmest smuk!
Wow :p)
Smukkere festkage fåes bare ikke :)
Hvor er den smuk!
mademoiselleamalie.com
TAK!
Min datter er lige fyldt seks år og ønsker din smukke kage til fødselsdagsfesten -men det kræver jo, at jeg kan efterligne dit mesterværk! Derfor vil jeg gerne vide hvilken str stjernetyl du har brugt til roserne?
Tak!
Jeg bruger en M1 – håber din datter bliver glad for kagen :-) God fornøjelse.
Kunne du ikke uddybe det dér *M1* for dummies?;-) Kunne du evt linke til en netbutik med denne tyl, så man er sikker på at få den rigtige? Jeg har prøvet at lede mange steder, men kan kun finde dem med meget lille mellemrum mellem spidserne. Håber du forstår hvad jeg mener…
Jeg bruger denne tyl: http://www.kagekastellet.dk/wilton-dekorations-tyl-m1-aaben-stjernetyl-nr-2110.htm og du kan se en god guide til frostingen hos Copenhagen Cakes: http://copenhagencakes.com/2013/05/14/trin-for-trin-guide-rose-swirl-frosting/
Smuk kage :) skal lave den næste weekend. Hvor meget portioner smørcreme tror jeg skal bruge til en kage på 26dia? Denne m1 tyl, hvor stor er denne i mm? Har købt en stjernetyl på 18mm men er i tvivl om den blir for stor til at lave de smukke blomster :)
Tusind tak – jeg tænker du skal lave dobbelt-portion af cremen :-) Kh Ditte