Så blev det pludselig et nyt år – nogle gange forstår jeg virkelig ikke hvor tiden bliver af. For mig har 2015 været et fantastisk år, men samtidig har det også været et fuldstændig vanvittigt år med travlhed, deadlines og arbejde 95% af tiden…. Heldigvis har jeg verdens bedste job og verdens bedste chef… nemlig mig selv :-) Jeg har mødt mange nye fantastiske mennesker, nye udfordringer, overskredet alverdens grænser og været involveret i masser af sjove og spændende projekter.
2016 står nu og venter… og jeg er næsten klar til at indtage et nyt år, som også kommer til at byde på travlhed, rejser, bogudgivelser, TV og mange andre interessante projeker, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om. Når jeg ser tilbage på året der netop er gået har jeg haft tre store højdepunkter; nemlig mine 3 bøger, som jeg vil tillade mig at fortælle lidt mere om.
17.08.15: SUKKERFRI BØRNEFEST
Idéen til denne bog opstod lidt ved et tilfælde, men jeg er super glad for resultatet, og har fået utrolig meget positiv feedback på bogen. Sukkerfri børnefest er en glad kogebog, der er propfyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdage, sofaaftener og generel hygge – også i skolen eller i børnehaven. Nogle af opskrifterne er så enkle, at børnene kan prøve at lave dem selv, og andre skal forældrene på banen med. Alle opskrifterne har dog det tilfælles, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer. En sukkerfri børnefest betyder ikke naturligvis, at boller, varm kakao, is, smoothies og kager er forbudt – de er bare gjort sundere og mere naturlige. Bogen er skrevet til forældre og bedsteforældre, men også til institutioner med en ‘nul sukker politik’, da opskrifterne nemt kan ganges op så alle kan få. Bogen kan bl.a købes her hos Saxo.
01.09.15: MIT GRØNNE KØKKEN
Lige siden min første bog udkom har jeg drømt om at skrive en bog fyldt med vegetariske retter og nu er drømmen endelig blevet til virkelighed. Mit Grønne Køkken er en vegetarbog fyldt med masser af sunde grøntsagsretter og ny inspiration til hvordan du serverer grøntsager på en spændende og velsmagende måde. Bogen indeholder 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om GRØN morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Bogen kan bl.a købes her hos Saxo.
06.11.15: FERMENTERING
Jeg er så glad for at have været en del af denne bog og generelt hele fermenteringsprojektet – jeg startede ud med at være fotograf på bogen, men som tiden skred frem, blev jeg også medforfatter. Takket være Søren Ejlersen (fra Aarstiderne) og Shane Peterson er jeg nu blevet bidt af at fermentere – det er nemlig både sjovt, sundt, nemt og velsmagende.
I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske SAUERKRAUT, den spicy koreanske KIMCHI og den læskende tedrik KOMBUCHA. Bliv klog på KRAUT, KIMCHI og KOMBUCHA, lad dig inspirere af de urgamle konserve- ringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager. Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt. Du kan købe bogen Fermentering her hos Saxo.
4 kommentarer
Rigtig godt nytår til dig, skønne bøger du laver, bliv endelig ved, jeg nyder at følge med herinde og blive inspireret i hveerdagen
Tusind tak, Jeannett – dejligt du følger med :-)
Kære Ditte.
Rigtig godt nytår!
Jeg glæder mig hver eneste dag, når jeg følger dig på The Food Club. Dejligt med ny og spændende inspiration, og dine bøger er et stort hit her i huset :-)
Held og lykke med dine nye projekter i 2016!
Kh Inger
Rigtig godt nytår! Jeg er så glad for at du læser med – tak for det :-)