Så er der ikke længe til den halvårlige madfestival Copenhagen Cooking, og jeg glæder mig så meget, for programmet er helt fantastisk. Du kan fra d. 22.08 – 31.08 opleve mere end 150 unikke mad-events, og du kan få et overblik over dato’er og billetter lige her. Under sidste Copenhagen Cooking deltog jeg bl.a i et slagterkursus, spiste middag i Det Kongelig Teater og var til Artic Night på Louisiana, og jeg har allerede en meget lang liste over events jeg gerne vil deltage i denne gang. Jeg håber meget at nå forbi Nordic Taste, som afholdes ved Gefionspringvandet og giver mulighed for at smage en bid af Norden, når både Michelin- og top gourmetrestauranter, der alle har afsæt i nordiske råvarer og madtraditioner, byder på enestående smagsprøver.
“Copenhagen Cooking arbejder på at udbrede kendskabet til den nordiske madkultur fra produkt til måltid. Festivalen engagerer hele branchen til at skabe smagsoplevelser og søsætte nye begivenheder. Copenhagen Cooking er Nordeuropas mest toneangivende madfestival, og arbejder målrettet på at tiltrække lokale og internationale besøgende til det gastronomiske København. Festivalens mad-events er inddelt i kategorierne Nordisk sommer, Skjulte steder, Børne Cooking, Klog på kogekunst, økologi og bægerdygtighed, Glas og flaske, Udenfor København og Gourmetoplevelser – der skulle meget gerne være noget for enhver smag.”
Senere i dag overtager jeg Copenhagen Cooking’s Instagram-profil, hvor jeg den næste uge vil dele tips og tricks til, hvordan du nemt kan tage smukke billeder af din mad, og give gode råd til food-styling, så husk at følge med.