Så er der ikke mange dage til, at jeg tager min mand under armen og smutter afsted til TEXAS! Nøøjjj, jeg glæder mig! Jeg har tidligere været i Texas og det kan I se meget mere om lige her. I anledningen af min snarlige ferie, kommer her en utrolig dejlig opskrift på cheesecake brownie, som jeg tidligere har lavet et indlæg om. Denne gang blev det dog uden hindbær, men i stedet dryssede jeg mine brownies med frysetørrede brombær.
Udover at disse brownies har en rigtig dejlig og intens smag, så er de super nemme at bage og er lavet udelukkende på kakao. Hvis du ikke lige har en masse chokolade på lager, så kan du sagtens lave dem alligevel og hvilken god beskæftigelse til weekenden.
26 kommentarer
De lyder – og ser – absolutte skønne ud. Har en masse overskydende flødeost, måske noget skulle bruges til de her ;) Hav en rigtig god tur til Texas!
Det lyder som en god idé, at bruge din flødeost til disse hapsere :-)
YUM! Nu har jeg salvet over chesse-cakebrownie alt for længe, så det er vist på tide at få den bagt :) Og er da kun en meget lille smule misundelig på den texas-tur!!! Håber I får en skøn tur – med masser af lækker mad :)
Tusind tak, Louise – du kan tro jeg glæder mig til ferie og god mad :-)
Åh, jeg bliver så kagesulten hvergang jeg ser browine-cheesecake, det smager så svinskt og skønt.
– Anne
Det er nemlig så godt!!
Mums de ser lækre ud, men der er meget smør i . Hav en rigtig god tur OVER THERE . Kh Eva
Tusind tak, Eva
Yummy ! I want just one piece of this cake :)
;-)
hejsa…er lige ved at bare kagen nu. kan den fryses ?
Jeg har desværre ingen erfaring med at fryse kagen.
Kære Ditte og Søren!
Hans og jeg vil gerne ønske jer god tur til Houston. Vi var der i marts måned, bl.a. Til 4 års fsd. hos Otto.
Jeg kan varmt anbefale at besøge Schiøtterne.
Hils alle, både store og små.
Herdis og Hans Schiøtt
Kære Herdis, tusind tak for din hilsen. Du kan tro, at vi glæder os til at komme til Houston igen – det bliver dejligt med ferie hos familien Schiøtt! Vi hilser dem alle. God weekend herfra.
ok, nu har jeg frosset den så må vi se hvad der sker :-)
Mon ikke det sagtens kan lade sig gøre :-) Håber den smager dejligt når den skal spises.
Nej nej nej… Hvor ser den bare super lækker ud. Den bliver man vidst nødt til at prøve.. Den ser god saftig og smagsfuld. Er sikker på, at den bliver et hit.. Den glæder jeg mig meget til at prøve.
God tur til Texas!!!
Mvh Sofie
Mange tak, Sofie – kagen er super lækker og mega nem at bage, så den må du klart teste :-)
jeg har lige bagt den, og det er den bedste brownie jeg længe har fået/lavet. dog så vil jeg ikke lave den der cheese mix en anden gang, det smagte fint, men brownien var bare så god i sig selv. jeg gav den ikke så lang tid så den blev helt blødende i midten det var så lækkert.
Vedr texas prov at tjekke rejseguiderne på bonappetit.com og nytimes.com
Super – tak for tippet!
Hvor lang tid i forvejen tror du, man kan lave kagen? Og hvordan er det bedst at opbevare den? :)
Jeg vil anbefale at lave kagen dagen før den skal serveres – jeg har opbevaret den på køl og taget den ud ca. 1 time inden servering -)
Nu har jeg lige bagt den, dog med hindbær i stedet for brombær. Den smager dejligt, men den er meget flad i forhold til din på billederne! Jeg har holdt mig helt til opskriften, men var lidt usikker på, hvor meget smørret skulle køle ned! Det var ca lunkent!
Mens den stod i ovnen, så den ud til at hæve op, men den blev underligt flad, da den var kommet ud og havde stået lidt.
Hvad mener du?
Lisbet
Hmm, det lyder mærkeligt. Min faldt også en smule sammen, hvilket ofte sker for mig. En grund til dette, kan være hvis du har åbnet ovnen undervejs i bagningen..
De ser lækre ud. Vil prøve at bage dem i morgen. Hvor stor en bradepande skal man ca. bruge? Ved du om man evt. kan undvære et æg i kagen?